A continuació es detalla el programa de govern que proposa Dieter d’ENTESAxSFB per a la legislatura 2023-2027:
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 1
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 2
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 3
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 4
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 5
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 6
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 7
ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 8
El programa electoral per a les eleccions municipals aborda les següents àrees:
- Urbanisme i infraestructures: millora de les infraestructures urbanes, creació d’espais públics de qualitat i foment de l’accessibilitat per a totes les persones.
- Medi ambient i sostenibilitat: implementació de polítiques mediambientals, promoció del reciclatge, gestió de residus i foment de l’ús d’energies renovables.
- Mobilitat i transport: millora del transport públic, foment del transport sostenible i potenciació de la mobilitat activa, com caminar i anar en bicicleta.
- Educació i cultura: millora de l’ensenyament públic, suport als centres culturals i promoció d’activitats culturals i artístiques.
- Sanitat i serveis socials: millora de l’atenció sanitària local, suport a les persones més vulnerables i promoció de polítiques d’inclusió social.
- Economia i ocupació: foment de l’activitat econòmica local, suport a les petites i mitjanes empreses i creació d’oportunitats laborals.
- Participació ciutadana i transparència: foment de la participació ciutadana en la presa de decisions, millora de la transparència en la gestió municipal i suport als col·lectius ciutadans.
Encara que el que presenta Dieter d’ ENTESA x SFB fa esment especialment en el seu programa a la seguretat ciutadana i a la recollida Casa a Casa dels residus sòlids urbans perquè són els dos temes que més veïns de Sant Feliu de Buixalleu li han comentat que els preocupa: La seguretat ciutadana degut al augment dels robatoris i a l’absència dels Mossos al municipi i en general a tota la comarca de La Selva i la recollida Casa a Casa de les escombraries tota manera que s’ha implantat sense consultar les necessitats dels veïns i amb uns criteris de dubtosa eficàcia, per posar un exemple des de l’Ajuntament fins a Can Palet hi ha cases en què la recollida es fa amb contenidors grans i un cop al mes i per la fracció orgànica se’ls ha subministrat un compostador, en canvi hi ha cases que tenen recollida diària de la fracció que toca.