Pamflet de Junts

Pamflet de Junts

El 25 de maig, tres dies abans de les eleccions municipals, l’alcalde Roquet convoca un Ple Extraordinari per aprovar, de pressa i corrent, tres o quatre actuacions que s’han de fer al municipi.

Han tingut 4 anys per fer-les i les convoquen en el darrer Ple de la seva legislatura perquè no sigui dit que no han fet res.

No és veritat que no hagin fet res en aquests quatre anys, han fet moltes tonteries:

BUROCRÀCIA

Han trigat més de dos anys en contractar el nou servei de recollida de residus sòlids urbans, que abans portava NORA per uns 200.000€/any i que ara farà HERMANOS ALUM, S.L. de Malgrat de Mar per 2.600.000€ en deu anys, o sia 260.000€/any.

Per fer aquest nyap han trigat dos anys, l’expedient consta de més de 800 documents, alguns d’ells de 140 pàgines. La burocràcia és contrària a l’EFICÀCIA.

ESCOLA ALZINES BALLADORES

Com cada cop que es presenten a les eleccions, primer com a CiU i ara els post-convergents, prometen que faran l’ESCOLA. Si acomplissin les seves promeses ja tindríem tres o quatre escoles al municipi. Ara diuen que ja les tindrien si no fos que el Govern de la Generalitat està en mans d’ERC, però i quan totes les administracions, Generalitat, Diputació i Consell Comarcal estaven manats per CiU i amb majories absolutes? Per què no la van fer aleshores?

INSEGURETAT CIUTADANA

L’actual equip de govern a cada bugada perd un llençol: no tenim prou policia de la Generalitat a La Selva, els agutzils són ineficaços per controlar aquest municipi tan extens, ens han marxat els BOMBERS, no està organitzada la Protecció Civil i l’ADF és poc transparent i participativa.

Mentrestant els robatoris continuen amb total impunitat dels lladres.

CAMPANYA ELECTORAL

Ja us volíem desitjar que tinguéssiu una tranquil·la jornada de reflexió quan avui ens ha arribat el darrer pamflet de Junts: un escrit ple de retrets cap a les altres candidatures, com si fos un sacrilegi que algú opti democràticament a governar el municipi de Sant Feliu de Buixalleu, com si els de Junts, que abans es deien Convergència i Unió i abans eren els alcaldes franquistes fossin els únics que tenen dret a manar al municipi. Una vergonya que només s’explica per la por a perdre els privilegis. Sí Sr. Roquet, durant el franquisme el seu pare va ser alcalde des del 1939 fins al 1979, el candidat de Convergència i Unió que va ser alcalde des de 1979 fins 1999 va comptar amb l’aprovació del Ministerio de Gobernación del totpoderós Manuel Fraga Iribarne y després, vostè Sr. Roquet, va reprendre en el seu càrrec d’alcalde la tradició familiar i si guanya aquestes eleccions serà alcalde durant 20 anys. Això no és una monarquia hereditària i en democràcia és normal que hi hagi una alternància en el Govern que doni oportunitat a uns i altres de demostrar com són capaços de gestionar l’ajuntament. I sabem que ho farem millor que vostè.

En el pamflet de Junts no es diu quin és el salari públic de Josep Roquet Avellaneda

Les dades oficials indiquen un sou brut mensual de: 2.074,73€ i de 29.046,24€ bruts l’any.

VOTA DIETER, VOTA ENTESAxSFB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio