Programa Electoral 2023-2027

A continuació es detalla el programa de govern que proposa Dieter d’ENTESAxSFB per a la legislatura 2023-2027:

ProgramaENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 1

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 2

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 3

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 4

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 5

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 6

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 7

ENTESA x SANT FELIU BUIXALLEU – 8

El programa electoral per a les eleccions municipals aborda les següents àrees:

  1. Urbanisme i infraestructures: millora de les infraestructures urbanes, creació d’espais públics de qualitat i foment de l’accessibilitat per a totes les persones.
  2. Medi ambient i sostenibilitat: implementació de polítiques mediambientals, promoció del reciclatge, gestió de residus i foment de l’ús d’energies renovables.
  3. Mobilitat i transport: millora del transport públic, foment del transport sostenible i potenciació de la mobilitat activa, com caminar i anar en bicicleta.
  4. Educació i cultura: millora de l’ensenyament públic, suport als centres culturals i promoció d’activitats culturals i artístiques.
  5. Sanitat i serveis socials: millora de l’atenció sanitària local, suport a les persones més vulnerables i promoció de polítiques d’inclusió social.
  6. Economia i ocupació: foment de l’activitat econòmica local, suport a les petites i mitjanes empreses i creació d’oportunitats laborals.
  7. Participació ciutadana i transparència: foment de la participació ciutadana en la presa de decisions, millora de la transparència en la gestió municipal i suport als col·lectius ciutadans.

Encara que el que presenta Dieter d’ ENTESA x SFB fa esment especialment en el seu programa a la seguretat ciutadana i a la recollida Casa a Casa dels residus sòlids urbans perquè són els dos temes que més veïns de Sant Feliu de Buixalleu li han comentat que els preocupa: La seguretat ciutadana degut al augment dels robatoris i a l’absència dels Mossos al municipi i en general a tota la comarca de La Selva i la recollida Casa a Casa de les escombraries tota manera que s’ha implantat sense consultar les necessitats dels veïns i amb uns criteris de dubtosa eficàcia, per posar un exemple des de l’Ajuntament fins a Can Palet hi ha cases en què la recollida es fa amb contenidors grans i un cop al mes i per la fracció orgànica se’ls ha subministrat un compostador, en canvi hi ha cases que tenen recollida diària de la fracció que toca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

WhatsApp us

Salir de la versión móvil