Dieter

Dieter

Dieter

Candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Buixalleu

Dieter W. Heinichen va nàixer a Haslach im Kinzigtal (Baden Würtenberg – Alemanya), té 65 anys, és enginyer mecànic i va cursar estudis de Ciències Econòmiques i d’Organització Empresarial. És assessor d’inversions d’AUDITOUR, especialitzat en el sector immobiliari on la seva àmplia experiència i formació el converteixen en una persona de referència per a la valoració de la rendibilitat de les inversions.

Fa 25 anys va decidir fundar una família i va triar Sant Feliu de Buixalleu perquè es un poble molt tranquil, on va restaurar l’antiga masia de Can Noguera. Té tres fills nascuts a Sant Feliu de Buixalleu: Paul, Max i Alan.

Va ser proclamat candidat a l’alcaldia el 22-02-2023 a les Escoles de Gaserans, per l’agrupació ENTESA per Sant Feliu de Buixalleu (ENTESA X SFB) perquè creu que els partits polítics estan molt desprestigiats i que les decisions que afecten el nostre municipi no han de dependre del què manen els partits polítics des de Barcelona, Madrid o Waterloo. No creu que els partits polítics puguin resoldre les mancances i necessitats dels santfeliuencs i per això es presenta per aquesta candidatura independent, és a dir que no depèn de cap partit polític. 

Qui és Dieter

Dieter W. Heinichen és empresari, va cursar el Batxillerat Alemany la Deutsche Schule de Madrid i va fer la Formació Professional a l’Escola Albert Einstein d’Ettlingen (Alemanya) on es va diplomar en Enginyeria Mecànica. És llicenciat per la Industrie und Handelskammer Mittlerer Oberrhein en la especialitat en Maquinària Industrial, i es va doctorar en el Departament de Ciències de la Comunicació amb el grau de Magister Artium (M.A.) en la Universitat Lliure de Berlin, l’any 1978.

És Pèrit Judicial Immobiliari per SURGE i diplomat per la Universitat Politècnica de Catalunya, Intermediari en la Promoció d’Edificacions per INTESA. Va ser director i administrador de diferents indústries alemanyes relacionades amb els plàstics i l’automoció, va ser Director comercial del diari alemany que es publica la Costa Blanca dit Costa Blanca Nachrichten, va fundar l’Associació de Veïns de Sant Feliu de Buixalleu perquè creu que la unió de tots els veïns i veïnes és el que els fa forts, i en canvi els que tradicionalment han manat al municipi sempre han procurat que els veïns estiguessin dividits i fins i tot enfrontats.

Per exemple se celebren a Sant Feliu de Buixalleu fins a quatre festes majors diferents (Gaserans, Grions, Sant Feliu i Sant Segimon) en comptes de fer-ne una que agrupi tots els veïns i veïnes. Dieter es compromet a mantenir totes les festes i activitats lúdiques i culturals que es fan a Sant Feliu de Buixalleu i a més a impulsar-ne d’altres que permetin la participació de tots els veïns i veïnes del municipi.

La seva formació, experiència professional i la seva capacitat natural de lideratge el fan destacar en totes les activitats en les que participa. Té un gran carisma personal i do de gents. També té una gran capacitat de treball i és molt hàbil en la direcció d’equips fent-los molt eficients.

Dieter parla i escriu amb facilitat alemany, anglès, català i castellà i pensa que fer servir més d’un idioma enriqueix qui el parla i els seus interlocutors.  

Dieter no creu en la «partitocràcia» perquè s’ha demostrat que els partits polítics miren més per els seus interessos que pel benestar dels seus votants. Per als partits polítics és més important la cadira i la paga que puguin aconseguir els seus membres electes que el que han promés durant la campanya electoral.

Per això alguns partits polítics arriben a pactes i compromisos amb altres partits polítics que no tenen res a veure amb el que van prometre als seus programes electorals.

La «partitocràcia» ha enverinat la política, opina Dieter, i per això es presenta a les eleccions municipals com a cap de llista d’una agrupació d’independents, és a dir que no depenen de cap partit polític perquè diu: «les decisions que afecten el municipi de Sant Feliu de Buixalleu no s’han de prendre ni a Barcelona, ni a Madrid, ni a Waterloo» fent referència als centres de decisió i als interessos de ERC, PSC i Junts.

Dieter governarà a Sant Feliu de Buixalleu amb els joves i sobretot les dones joves, perquè tinguin un paper en les decisions que afecten el nostre municipi, i que se solucionin els problemes d’inseguretat que ens afecten.


Propostes per a Sant Feliu de Buixalleu

Una de les prioritats de Dieter per al municipi de Sant Feliu de Buixalleu és que sigui un lloc adequat per viure i treballar, sobretot teletreballar, per això va demanar a l’actual Alcalde que invertís part de l’excedent pressupostari del municipi o romanent, en crear xarxes de fibra òptica per a tots els nuclis de població, com es va fer amb el carrer Montseny. Com que no s’ha fet, aquesta és una de les seves prioritats.

Cal recuperar el Parc de Bombers de Grions.

Quant a la recollida de residus urbans porta a porta hi està d’acord, però abans s’han d’habilitar punts verds de recollida selectiva als diferents nuclis de població i urbanitzacions del municipi per si algú vol portar-hi els residus sòlids urbans en comptes de tenir-los que guardar a casa seva fins que toqui la data de recollida.

Cal desenvolupar un POUM per substituir les normes subsidiàries NNSS de èpoques anteriors que encara regeixen l’urbanisme del municipi. Cal recepcionar i legalitzar les urbanitzacions. Cal permetre que tothom que viu a Sant Feliu de Buixalleu hi estigui empadronat, sense posar en dubte aquest dret amb arguments sobre els requisits dels habitatges on viuen.

Cal revisar i actualitzar el catàleg de masies de Sant Feliu de Buixalleu perquè en la seva actual edició es van excloure algunes masies que havien d’estar-hi incloses.

Vol  que d’una vegada es construeixi la, tantes vegades promesa, Escola Municipal de Sant Feliu de Buixalleu.

Vol que al municipi s’hi faci un mercat setmanal, i també fires anuals especialitzades. Vol que s’aprofitin les característiques del municipi per fer-hi escoles o cursos adients.

Fem feina per Sant Feliu de Buixalleu

Nosaltres no estem a l’equip de Govern, ni a la oposició, però farem tot el possible per ajudar-los, per tal que uns i els altres facin feina pel municipi

Pamflet de Junts

avui ens ha arribat el darrer pamflet de Junts: un escrit ple de retrets cap a les altres candidatures, com si fos un sacrilegi que algú opti democràticament a governar el municipi de Sant Feliu de Buixalleu

Programa Electoral 2023-2027

A continuació es detalla el programa de govern que proposa Dieter d’ENTESAxSFB per a la legislatura 2023-2027

Casa a Casa

Vagi per davant que Dieter opina que el sistema de recollida «Casa a Casa» ens ha de beneficiar als veïns i al medi ambient. Tota manera la forma com s’ha gestionat aquest sistema de recollida dels residus sòlids urbans deixa molt que desitjar: Anem a l’origen del problema. Tots sabem que els nostre municipi no […]

Guia de reciclatge ampliada

Una guia ampliada, col·laborativa, per ordre alfabètic, de tots els productes que hem volgut reciclar i que no sabem on van

Starlight

Dieter vol impulsar el turisme Starlight a Sant Feliu de Buixalleu perquè és un motor per a la creació de llocs de treball per als joves del municipi

Sant Jordi

El comerç de roses per Sant Jordi Regalar roses i llibres per Sant Jordi a les persones estimades és una activitat cultural que distingeix els catalans e qualsevol altre poble del Món. És la Diada Nacional de Catalunya perquè la major part dels catalans preferim celebrar la nostra Diada amb llibres i roses que en […]

Història del Cava

La història del cava comença a mitjan segle XVII, quan a Xampanya (França) es van començar a embotellar vins poc abans de finalitzar la primera fermentació

Biomassa, una alternativa sostenible i eficient per a la calefacció

En un món cada cop més conscient de la necessitat de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i d’optar per fonts d’energia renovables, la biomassa es presenta com una opció atractiva i sostenible per a la calefacció

Inseguretat a Sant Feliu de Buixalleu

És genial que existeixi per fi aquesta iniciativa dels propis veïns per lluitar contra la inseguretat a Sant Feliu de Buixalleu

Dia Internacional de les dones

Dieter celebra el dia internacional de les dones i felicita especialment totes les dones de Sant Feliu de Buixalleu

Entesa per Sant Feliu de Buixalleu

Entesa per Sant Feliu de Buixalleu es una candidatura municipalista liderat per Dieter W. Heinichen.

Independents de la Selva

Independents de la Selva es una coalició de 15 formacions municipals de Girona i la Comarca de la Selva, amb representació a: Anglès, Arbúcies, Blanes, Lloret, Maçanet, Massanes, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar, Viladrau, Riells i Viabrea, Vilobí, Sant Hilari Sacalm i Sils.

Sant Feliu de Buixalleu

Contacta

Si vols contactar amb Dieter, pots escriure un correu a dieter@dieter.eatweb.eu

WhatsApp us

Salir de la versión móvil