Fem feina per Sant Feliu de Buixalleu

2023-09-30 Avisem a l’Ajuntament d’un abocament incontrolat al costat del passallís de la Riera d’Arbúcies.

Fem feinaFem feina

2023-09-28 Assistim al ple municipal que transcorre amb absoluta normalitat. Cal destacar l’actuació del nou Secretari, Marc Argemí, molt eficaç, professional i discret, tot permetent que el protagonisme el portessin l’alcalde i els regidors. Él el primer ple en més de 30 anys que no actuava com a Secretaria Pilar Berney.

En l’apartat de precs i preguntes el regidor de l’oposició Josep Roquet va reclamar a l’equip de govern que no es deixessin perdre una subvenció de 350.000€ que ell havia aconseguit de la Diputació de Girona. La veritat és que desconeixem quins interessos pot tenir el Sr. Roquet en aquesta subvenció tota manera que es tracta d’arreglar una carretera que va de Coll de n’Orri a la urbanització de luxe «Fogueres de Montsoriu» situada al terme municipal de Riells i Viabrea, és a dir que aquesta subvenció no beneficiaria a cap (zero) de les veïnes i veïns de Sant Feliu de Buixalleu. En canvi obligaria l’Ajuntament a destinar-hi hores i recursos en la tramitació. Per exemple si l’expedient de tramitació i concessió de la recollida de RSU «Casa a Casa» va comportar més d’un any de feina a l’ajuntament, quant costaria tramitar aquesta subvenció?

2023-08-13 Fiscalitzarem l’Ajuntament i els organismes i entitats que rebin diners de l’Ajuntament i demanarem dades i informes per la major transparència perquè els diners surten dels impostos dels veïns i volem saber on es destinen.

2023-07-27 Informem que l’Ajuntament i els propietaris forestals han d’estar representats a l’ADF.

2023-07-27 Oferim la possibilitat d’accedir directament al Banc d’Aliments de Girona a través del Rotary Club.

2023-07-26 Parlo amb l’Alcalde Xavi Santos de la possibilitat d’incorporar com a Secretari-Interventor l’ex-alcalde de Blanes Àngel Canosa (ERC). En Xavi Santos em diu que el truqui i el dia 28/07/2023 parlen entre ells d’aquesta possibilitat.

2023-07-07 Assistim al ple de constitució del nou consistori. Surt electe com alcalde Xavi Santos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio