Fem feina per Sant Feliu de Buixalleu

2023-10-03 Comuniquem a l’Ajuntament les subvencions de Benestar i Comunitat que afecten municipis de La Selva i el Consell de la Selva i que ens ha notificat avui el Dipsalut.

Treballem

2023-10-02 Proposem a l’Ajuntament la creació d’una «Agència de Turisme de SFB» o sia una associació que reuneixi tots els operadors turístics del municipi i què impulsi iniciatives com la creació de productes i rutes turístiques que generin ocupació i riquesa al municipi. Hauria de comptar amb el suport de l’Ajuntament per tal d’aconseguir subvencions de la Diputació i altres administracions. Ens oferim a ajudar a crear l’associació.

2023-10-02 Dieter informa els veïns de la possibilitat d’obtenir subvencions per a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges unifamiliars en municipis de menys de 5.000 habitants. Aquests ajuts el tramita l’Institut Català d’Energia.

2023-10-02 Avisem a l’Ajuntament que el servei de manteniment de les carreteres està netejant les vores de la carretera d’Arbúcies davant del Restaurant Grions, justament on hi ha l’abocament incontrolat. L’Ajuntament intenta que es facin càrrec de l’abocament incontrolat però no se’n surt.

Fem feina

2023-10-01 Avisem a l’Ajuntament d’un abocament incontrolat de runes i andròmines a la Carretera de l’Aigua, més amunt de Can Solana.

Fem feina

Fem feinaFem feinaFem feina

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio